Het is pas feest als de vrijbuiter langs is geweest

Particulieren verhuur

Wij zijn in te huren om uw feestje te voorzien van een geweldige snack ervaring. We werken met een goede en bovenal vriendelijke sfeer, waardoor iedereen met een tevreden gevoel achterblijft.


Wat is er mogelijk?

Met onze oldtimer komen we graag op uw partij of evenement de catering verzorgen. We hebben ambachtelijke snacks, waarvan uw feestgangers zullen smullen. 

Ook is het mogelijk in overleg om wat anders te serveren dan, enkel ambachtelijke snacks. De bus is van alle gemakken voorzien en daarom erg aanpasbaar om ook andere caterings mogelijkheden te kunnen bieden. 

Vraag en in overleg is der altijd veel mogelijk, ook omdat we goede partners hebben en meerdere bussen tot onze beschikking. 

Hoe gaan wij te werk?

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, kunnen we bespreken wat uw wensen zijn en hoe we dit kunnen vervullen.

We staan erom bekend dat we gemakkelijk en duidelijk zijn in de omgang. We zorgen er altijd voor dat alles wamhartig verloopt.

Mijn grote liefde voor oldtimers heeft altijd al in me gezeten. Vroeger begon het met een solex, die vervolgens compleet gerestaureerd werd.  Erna nog diverse brommers en kevers in bezit gehad. 

Robert:” Ik kwam eerst bij een klant aan, waarvan ze verbaasd was over die ene oldtimer voor de ruim tweehonderd gasten. Ik stelde haar al gerust en vertelde dat we ook op festivals stonden waar we tot een capaciteit aankunnen van zo'n tweeduizend man. Achteraf praten we verder mevrouw, alles is meer dan onder controle. ”

‘Snackwagen de vrijbuiter’ is er al voor een feest van twintig man, maar door unieke samenwerking zijn we ook in staat om complete festivals te voorzien.